YAZILI VE UYGULAMALI SINAVLARA YÖNELİK SIKÇA SORULAN SORULARA YANITLAR

AÇIK ÖĞRETİM LİSELERİNE GEÇİŞLERİ SINIRLAYAN GENELGE YAYIMLANDI

ERASMUS KAPSAMINDA ALMANYA AMSTERDAM  GEZİSİ

ERASMUS KAPSAMINDA ALMANYA KÖLLN GEZİSİ

2022 ERASMUS Proje Başvurunuzu  yaptık.

Şbt

Yaşlılığa Bağlı Süreğen Hastalıklarda Palyatif Bakım Stajı adlı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği projemiz Almanya akışı Müdür Yardımcımız Arkın ÇELİK ve Sağlık Hizmetleri alan öğretmenimiz Zeynep ÇAMLICA refakatinde başladı. 3 hafta sürecek hareketlilikte 6 öğrencimiz başlangıç toplantısına katıldılar, işletmelerle tanışıp işbaşı yaptılar.

Şbt

Sevgili öğrenciler 21 Şubat Pazartesi itibariyle yeni ders programınız aşağıdaki gibidir. Okul saatlerimiz ise aynı şekilde devam etmektedir.

Şbt

Yaşlılığa Bağlı Süreğen Hastalıklarda Palyatif Bakım isimli 2020-1-TR01-K102-088827 numaralı projemizin yaygınlaştırılmasına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında İspir Kaymakamı Sayın Murat ACAR'ı makamında ziyaret ettik.Bu ziyarette Proje Koordinatörü Sağlık/Sağlık Hizmetleri Öğretmenimiz Zeynep ÇAMLICA projeyle ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. Ziyarete Okul Müdürümüz Erhan KARAKAYA,Müdür Yardımcımız Arkın ÇELİK, Biyoloji Öğretmenimiz Kübranur ŞAHİN ve projede görevli öğrencilerimiz katıldı. Kaymakam Sayın Murat ACAR ziyaretimiz ve bilgilendirmelerimiz için teşekkür etti.

Şbt

Yaşlılığa Bağlı Süreğen Hastalıklarda Palyatif Bakım isimli  2020-1-TR01-K102-088827 numaralı projemizin yurt dışı hareketliliğine hazırlık amacıyla Müdür Yardımcımız Arkın ÇELİK,Sağlık/Sağlık Hizmetleri  Öğretmenimiz Zeynep ÇAMLICA ,  Biyoloji Öğretmenimiz Kübranur ŞAHİN ile Katılımcı Öğrenciler  İngilizce kursuna katılarak kursu başarıyla tamamlayıp katılım belgelerini aldılar. İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Betül TIRINK'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Erasmus+ 2020 proje yılında kabul edilen '' Yaşlılığa Bağlı Süreğen Hastalıklarda Palyatif Bakım Stajı'' projesine ait afişler hazırlanmıştır.

Şbt

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk sınavları 07-12 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınavlar maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapılacaktır. Maskesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır

Ock

Okulumuz Erasmus+ Projesi kapsamında, Belçika-Almanya Hareketliliğimiz öncesinde Sağlık/Sağlık Hizmetleri Öğretmenimiz Zeynep ÇAMLICA tarafından mesleki hazırlık kapsamında hareketliliğe katılan öğrencilerimize 20 saatlik seminer verildi.Kendisine bu  güzel çalışma için teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda psikolojik danışma ve rehberlik servisinin öğrenci motivasyon ve aidiyetini arttırmayı amaçlayan ayın öğrencisi uygulamasında Aralık ayının örnek öğrencileri belirlendi. Ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimiz aşağıda yazılıdır. Kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

9/A-Zeynep FIRAT

10/A-Muhammet Hakan DEMİRBAĞ

12/B-Yasin KAYA

Ock

Sportif etkinlik adı altında okulumuz bünyesine  düzenlenen masa tenisi turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Polat YİĞİT birinci  olmuştur . Okulumuz da yapılan törenle Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Selami  ACİ tarafından onur belgesi verilmiştir.