TÜM MEB ÇALIŞANLARI, ÖĞRETMENEVLERİNDE YÜZDE 50 İNDİRİMLİ KONAKLAYABİLECEK

Ara

ERZURUM GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENE BİLEK GÜREŞİ TONUVASI    OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN ABDULMECİT KURT İL BİRİNCİSİ OLDU.

YENİ MÜFREDAT, GELECEK YILDAN İTİBAREN KADEMELİ OLARAK UYGULANMAYA BAŞLANACAK.

OKULUMUZUN CUMHURİYETİN 100. YILI KAREOGRAFİSİ

Ekm

MEB'İN ARAŞTIRMA SONUÇLARI TÜRKÇE DERSİ İLE İLGİLİ ALINAN ÖNLEMLERİN GEREKLİLİK OLDUĞUNU ORTAYA KOYDU

Ekm

ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK 'YAPAY ZEKÂ UYGULAMALARI ATÖLYE PROGRAMI' HAZIRLANDI.

Ekm

MESLEK LİSELERİ HAYATA DOKUNUYOR.

YAZILI VE UYGULAMALI SINAVLARA YÖNELİK SIKÇA SORULAN SORULARA YANITLAR

AÇIK ÖĞRETİM LİSELERİNE GEÇİŞLERİ SINIRLAYAN GENELGE YAYIMLANDI

ERASMUS KAPSAMINDA ALMANYA AMSTERDAM  GEZİSİ

ERASMUS KAPSAMINDA ALMANYA KÖLLN GEZİSİ

Şbt

Yaşlılığa Bağlı Süreğen Hastalıklarda Palyatif Bakım Stajı adlı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği projemiz Almanya akışı Müdür Yardımcımız Arkın ÇELİK ve Sağlık Hizmetleri alan öğretmenimiz Zeynep ÇAMLICA refakatinde başladı. 3 hafta sürecek hareketlilikte 6 öğrencimiz başlangıç toplantısına katıldılar, işletmelerle tanışıp işbaşı yaptılar.

Şbt

Sevgili öğrenciler 21 Şubat Pazartesi itibariyle yeni ders programınız aşağıdaki gibidir. Okul saatlerimiz ise aynı şekilde devam etmektedir.

Şbt

Yaşlılığa Bağlı Süreğen Hastalıklarda Palyatif Bakım isimli 2020-1-TR01-K102-088827 numaralı projemizin yaygınlaştırılmasına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında İspir Kaymakamı Sayın Murat ACAR'ı makamında ziyaret ettik.Bu ziyarette Proje Koordinatörü Sağlık/Sağlık Hizmetleri Öğretmenimiz Zeynep ÇAMLICA projeyle ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. Ziyarete Okul Müdürümüz Erhan KARAKAYA,Müdür Yardımcımız Arkın ÇELİK, Biyoloji Öğretmenimiz Kübranur ŞAHİN ve projede görevli öğrencilerimiz katıldı. Kaymakam Sayın Murat ACAR ziyaretimiz ve bilgilendirmelerimiz için teşekkür etti.